Wie zijn wij Christel vierkant

Christel Heijmans

Christel Heijmans

Wie zijn wij annette vierkant

Annette Jacobs

Annette Jacobs

Ik woon nu bijna 17 jaar aan het Grinsel in Den Dungen. Alle vier mijn kinderen hebben nog op peuterspeelzaal ’t Drempeltje gezeten. Iedere keer als ik nu langs het Grienselhof kom, dan herleven mijn herinneringen. Dit karakteristiek pand zit in het collectieve geheugen van vele Dungenaren.

Met hotelschool Antwerpen als achtergrond heb ik salesfuncties gehad in de hotellerie o.a. bij het Efteling Hotel, waarbij het accent op bedenken van activiteiten lag. Ik heb er lol in om de boel aan te jagen en om mensen met elkaar te verbinden.

Christel

Ik ben geboren en getogen in Den Dungen. Woon bijna naast het Grienselhof.
Mijn opa gaf les aan de tuinbouwschool toen gevestigd in het Grienselhof. Zijn tuindersbedrijf met proeftuin lag er achter.

Ik herinner me prachtige aquarellen van planten.

Ik ben ruim 10 jaar een creatieve onderneemster. Daarnaast begeleid ik als cultuurcoach studenten. Met opdrachten werk ik vaak in projectsfeer.

Annette

landing

Pin It on Pinterest

Delen